Bosrijk: Wat een ontdekking!

We wilden al lang eens naar Bosrijk dus we waren meteen enthousiast toen Frank en Jill ons meevroegen voor een weekendje naar het Eftelingse vakantiepark. Het eerste weekend van september zaten we toch nog een beetje in vakantiestemming dus maakten we de zomer zo nog wat langer.

We keken er ook naar uit om de eerste Eftelingervaring van Anaïs, een petekindje van Robin mee te mogen maken!

Gewapend met gezelschapsspelletjes en boeken voor als Anaïs sliep, vertrokken we na onze eerste werkdag naar Kaatsheuvel. We waren meteen gigantisch onder de indruk van de huisjes in Bosrijk. Middenin het bos (logisch), gezellig, proper en huiselijk. Voor iedereen hing er een slaapmuts van Klaas Vaak, er lag een voorleesboekje met wat spelletjes erin, de bedden waren opgemaakt met Klaas Vaak beddengoed en ook het blikken theedoosje in thema mocht je als souvenir meenemen.

We ontdekten ook dat je ’s avonds brood kon bestellen dat aan je huisje tegen 8u00 werd geleverd in een mooie jutten zak.

Wat een fantastische dienstverlening! We waren meteen verkocht.

Aan het huisje buiten stond een picknickbank, ideaal om een spelletje te spelen terwijl Anaïs sliep. Als ze wakker was, profiteerden we ervan om naar het park te gaan en deden we uiteraard vooral dingen die ze mee kon doen. Ze is nog klein voor de meeste attracties maar in Carnaval Festival was ze zoals alle kleine kindjes heel geïntrigeerd aan het kijken. En bij Baron 1898 konden we zo de baby switch uitproberen, waarbij twee mensen aanschuiven, na de attractie twee kaartjes vragen voor de mensen die bij het kind staan te wachten en dan mogen die met de kaartjes binnen zonder aanschuiven. Werkte perfect!

Frank en Jill hadden voor ’s avonds gourmet voorzien en kaasschotel dus er werd zelfs nog behoorlijk culinair gedineerd voor een weekendje in een vakantiehuis! Tijdens de laatste avond genoten we van een heerlijke houthakkersschotel in het Eethuys bij het vakantiepark.

Jammer dat het weekend alweer snel voorbij was, maar we waren het er allebei meteen over eens: Bosrijk doen we heel gauw nog een keer!

Advertentie

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.