Oh, you’re the guys from the Boomerang!

Volgens ons waren we de enigen die vandaag een actiefoto kochten in Wild Adventures want de vrouw aan de balie stond al met onze foto te zwaaien nog voor we er waren. Om maar te zeggen: het was rustig vandaag in dit leuke water-, pret- en dierenpark. Perfect dus om erin te komen!

Op een gezapig tempo konden we dus netjes alle attracties doen, en in sommige zaten we zelfs helemaal alleen… Ook bij het personeel verliep alles vandaag bijzonder gezapig (lees: uitermate traag en loom), maar ja, het was dan ook zo ontzettend heet dat niemand amper vooruit geraakte.

Tegen 4u was het dus hoog tijd om het waterpark in te gaan en de plakkerige laag zweet met zonnemelk van ons af te spoelen. Voor zo’n klein park waren de glijbanen in het watergebied best de moeite. We waren ons nog kostelijk aan het amuseren toen we alweer een storm zagen naderen. En ja hoor, een half uur later moest iedereen het water uit en sloten alle attracties. We waren best verbaasd toen bleek dat het intussen half 7 was! Het was nog 3,5u rijden naar ons volgende hotel, dus toch maar snel de baan op.

We hadden net gegeten bij Steak ’n Shake (lekkere burgers en weer een andere keten geprobeerd!) en Robin zat nog geen 5 minuten achter het stuur toen er een enorm heftig onweer losbarstte vlak boven ons. Gietende stortregen, en grillige bliksems overal rond ons! We zijn toch maar even gaan schuilen bij de eerstvolgende afrit om dan meteen inkopen te doen in een supermarkt (zo handig dat die 24/24 open zijn!)

Daardoor zijn we dus ook vandaag met een pak vertraging in ons hotel aangekomen en is het alweer veel te laat eigenlijk. Gelukkig ligt Six Flags over Georgia aan de overkant van de straat, blijven we morgenavond in ditzelfde hotel en hoeven we dus niet meer te rijden. Hopelijk houden de weergoden zich morgen ook wat koest. Slaapwel!

Advertentie

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. SoFie schreef:

  Ej grappig, we zagen hier daarnet in Cannes ook ne Steak ’n Shake, ma t kan ook gewoon een restaurant zijn dat dezelfde naam draagt, ben nie zeker of het ook die keten is.. Gelukkig heb ‘k vandaag al een Haagen Dazs ijsje kunnen eten, Robin, t was gene Belgian Chocolate Shake, maar t smaakte toch ook ;).. Wild Adventures ziet er nog wel een grappig park uit.. En die foto met maar twee mensen vanachter in den trein zegt wel genoeg over hoeveel volk er was :).. Geniet er daar nog volop van!

  1. robinenkarlien schreef:

   Ik denk niet dat het van die keten is… Volgens Wikipedia zijn ze vooral te vinden in Zuid/Oost-VS. Wel lekker! Topmilkshake! Die Haagen Dazs moeten we hier ook nog ergens vinden, maar ik dacht dat er op de Universal CityWalk één is en ook in Downtown Disney. Wild Adventures was een leuke, rustige opwarmer. Maar nu ook niet meer dan dat hoor :-)

   1. SoFie schreef:

    Awel, we passeerden er gisterenavond nog eens en ik denk nu net wel dat het van die keten is want tzag er eigenlijk wel zo een beetje uit.. Ma nie zeker en t doet er eigenlijk ook van geen kanten toe ;).. Ale, het nieuwe verslagje eens lezen nu! Ah en in Downtown Disney is er sowieso enen, in Citywalk weet k niet meer..

 2. Ilse Helsen schreef:

  Mijn zoon Jarne (13) verheugt zich nu al op alles wat nog komen gaat, hij is net zoals Robin zo’n hevige rollercoasterfan. ‘Ik ga dat allemaal later ook doen, mama!’ Dus laat maar komen al die foto’s!

  1. robinenkarlien schreef:

   Ah, super! Dan gaat hij deze reis echt interessant vinden :)

 3. Chantal schreef:

  Een rustig parkje – da’s zo eens iets anders dan overal drie kwartier te moeten staan aanschuiven! Een leuke ‘snack’ om de reis mee te beginnen dus… Keep ‘em coming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.