Shamu rocks

Vandaag zagen we de meest waanzinnige dieren kunstjes uitvoeren. Sea World is zeker niet het gezelligste park, maar de shows die het opvoert, zijn super. De trainers slagen erin om zowat alle soorten dieren te trainen: dolfijnen, beluga’s, zeeleeuwen, honden, katten, varkens, papegaaien, orka’s en zelfs otters (Robins favoriet) doen hier moeiteloos wat hun trainers vragen. Vooral de orkashows ‘One Ocean’ (met de nodige Amerikaanse sentimentele onzin) en de avondshow ‘Shamu rocks’ zijn erg indrukwekkend! Prachtige beesten zijn het, die orka’s. De trainers gaan wel niet meer mee in het water sinds enkele ongevallen met deze ‘killer whales’. In de zeeleeuwenshow zit dan weer een walrus, wat een waanzinnig beest, maar ook dat gigantische gevaarte deed precies wat hij moest doen. ‘Pets Ahoy’ is een minder groots opgezette show waarin allerlei kleinere (huis)dieren de hoofdrol spelen, maar ook erg grappig!

Verder zijn er in het park nog een aantal andere attracties waaronder een supersplash-achtbaan (héérlijk verfrissend, want het blijft warm) en Steel Eel, een Morgan-hypercoaster van het genre op en neer en op en neer. En hop, weer 4 achtbanen bij op de teller!

We laten de foto’s voor zich spreken, want zeker voor een park als Sea World zegt een beeld ongetwijfeld meer dan 1000 woorden (om deze dag met een mooi cliché af te sluiten). Slaapwel iedereen, of eigenlijk: goeiemorgen, België!

Advertentie

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Christel Huygens schreef:

    Ben jaloers ;-)
    Geniet ervan!!!

  2. Lieve Cornelis schreef:

    Echt de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.