Viva Cirque du Soleil

Zumanity – Cirque du Soleil

T-minus 44 dagen! Het begint echt af te korten, dat aftellen naar “dé grote reis”. De hotels zijn ondertussen allemaal in orde – van een Chisos Mining Company Motel tot een Hilton – en de overige extra’s worden volop geboekt. Zo werden vandaag eindelijk de tickets voor alle shows in Las Vegas gereserveerd. Dit jaar hebben we lang genoeg gewacht zodat we gebruik konden maken van de promoties van “Summer of Cirque”. Deze actieweek keert elk jaar terug en je kunt tot 60 dollar besparen op elk kaartje zonder dat je daarbij genoegen moet nemen met een slechte plaats in de zaal. Héérlijk! Maar dat heeft natuurlijk ook z’n gevolgen… Want tja, als we dan toch zoveel geld uitsparen, dan is er uiteraard weer budget vrij om een éxtra show te zien. Maar goed, dat mag gerust aangezien Las Vegas onze laatste stopplaats is en we er dus nog een keertje van mogen profiteren.

Love – Cirque du Soleil

Een belangrijke stap in de volledige Las Vegas/Cirque du Soleil-ervaring zit hem ook in het befaamde “bellen met Vegas”. Die woestijnsnoodaards slagen er immers niet eens in om een fatsoenlijke website in mekaar te knutselen waar je kunt betalen met een Belgische kredietkaart. Zodoende m’n beste Engels bovengehaald en bestellen maar! En oh wat een fun is dat toch! Zomaar zonder enig probleem je eigen plaatsen kunnen kiezen voor een pak minder geld dan begroot. “Hebt een voorkeur voor de plaatsen, Mister Peeters?” – “Euhm, heeft u misschien nog iets in sectie 102, rij M, ergens in het midden?” – “Jawel, meneer! Dat is dan … een pak minder dan dat u voorzien had.”

Le Rêve

Even een overzicht van het gereserveerde Las Vegasiaanse entertainment:

– zondag 18 augustus (22h00): Zumanity – De eerste en enige show van Cirque du Soleil waar je niet binnenkomt als je nog geen 18 bent.

– maandag 19 augustus (19h00): Love – Een ge-wel-di-ge voorstelling van Cirque du Soleil met de muziek van The Beatles als leidraad. Vrolijk, kleurrijk, poëtisch en héél erg LSD!

Kà – Cirque du Soleil

– maandag 19 augustus (21h30): Le Rêve – Géén voorstelling van Cirque du Soleil, maar wel een show gecreëerd door Franco Dragone. Net zoals O (wél van Cirque du Soleil, maar nogal slaapverwekkend) is ook Le Rêve een watershow. Het grote verschil is echter dat het zwembad zich in het midden van de zaal bevindt. Het publiek zit dus erg dicht bij de actie. Héél erg dicht zelfs aangezien we gekozen hebben voor zitjes in de ‘splashzone’…

– dinsdag 20 augustus (21h30): Kà – De absolute topper in Las Vegas en hét paradepaardje van Cirque du Soleil. Dit is de spectaculairste en geschiftste show die je ooit gezien hebt en meteen ook de perfecte afsluiter van zes dolle weken.

Advertentie

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. roelovich schreef:

    Wow, klinkt indrukwekkend! Jullie hebben alvast spectaculaire vooruitzichten voor Vegas!

  2. jamaajaah schreef:

    Twee woorden. Cool. Jaloers.
    Allee, nog twee (om het af te leren). Kei. Show.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.