Twee van elke nationaliteit op Noah’s Ark

Zoals we gisteren al zeiden, is Wisconsin Dells een grote toeristenval, vol restaurants, winkeltjes en allerlei attracties van een goochelshow, safaritochtjes en spookhuizen tot lasershooten en vooral waterparken. Vreemd eigenlijk dat de waterparken hier zo populair zijn want in de winter ligt hier veel sneeuw en ook het voor- en najaar zijn niet superwarm. Maar goed voor ons, want vandaag gingen we naar Noah’s Ark, het grootste waterpark in Amerika. We vonden het moeilijk om te geloven dat het nog groter zou zijn dan het gigantische Waterworld in Denver, maar volgens Google is het in oppervlakte inderdaad zo’n 120 are groter.

Noah’s Ark heeft jammer genoeg geen tube chutes zoals in Schlitterbahn, maar wel een massa glijbanen. Klein, groot, lang, kort, open en overdekt, er was van alles wat. Het weer was ook perfect: niet snikheet maar ook niet koud. We brachten onze dag dus door met van de ene glijbaan naar de andere te gaan, even lezen, even dobberen in de lazy river, weer wat glijbanen, in een band op het golfslagbad… Heerlijk!

Ook in dit park was het weer opvallend hoe weinig Amerikanen hier werken. Wel mensen uit Oekraïne, Bulgarije, Turkije, Finland, Polen, Tsjechië, … Het leek alsof half Europa hier zat te werken. Sommigen enthousiast Engels lerend door babbeltjes te doen, anderen duidelijk teleurgesteld over hun vakantiejob hier.

Vanavond gingen we met een kortingsbon eten in een echt Italiaans restaurant. Stenen borden!! Prosecco!! Pasta!! Zalig! Ik had al dagen zin in pasta pesto en het stond op de kaart! Het was ook superlekker alleen jammer dat het vooral een roomsaus was met pestosmaak. Robin zijn gnocchi waren ook lekker, met verse mozzarella en een tomatensaus met veel look.

Nu zitten we te wachten in het wassalon, waar onze eerste drie machines was aan het drogen zijn. Dan kunnen we weer een paar weken verder met schone kleren!

Advertentie

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. glenneke schreef:

    Als ik jullie beschijvingen zo lees, lijkt dit plaatsje een soort International Drive vol waardeloos tot matig vermaak? Grappig lijkt het alleszins wel, net zoals die man in de groene glijband. Zo bruin je dus bij voorkeur níét :P

    1. robinenkarlien schreef:

      International Drive is dan nog wel vrij… euhm… ‘international’, terwijl het hier echt vooral Amerikaanse gezinnen zijn die een gezellig uitje hebben gepland. Maar het is inderdaad een uitstekende vergelijking, maar het is gelukkig wel wat kleinschaliger :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.