Over gebatikte T-shirts en chili cheese fries

Vandaag een kortere blog, want we hadden een rustig dagje hier in Carowinds. Na het prima ontbijt hier in de Quality Inn (mét eieren, worstjes en gravy, en bananen en appels, en yoghurtjes, en bagels en cornflakes en toast) gingen we op het gemak weer het pretpark in. Het was nog rustig, dus konden we Afterburn, een van de betere achtbanen opnieuw doen. Vandaag openden ze ook de andere kant van de houten race achtbaan, dus konden we die ook nog doen. Jammer dat ze ze niet meer laten racen en beide banen afwisselend openen, maar ja, kostenbesparing zeker.

Wat we ook nog niet verteld hebben, is dat gebatikte T-shirts hier weer helemaal terug in zijn. Herinneren jullie ze nog uit de jaren ’90? Echt afschuwelijk, maar iedereen loopt ermee rond en je kan ze in elk winkeltje kopen!

Enfin, we palmden een zeteltje in onder de bomen in het waterpark en deden we het rustig aan. Boekje lezen, even afkoelen in het water, boekje lezen, wat glijbanen doen, boekje lezen, wat door het park wandelen. Ondertussen hielden we toch ook de site van De Redactie in de gaten, want het nieuws van de vliegtuigcrash heeft ons hier ook bereikt… We zijn benieuwd hoe het gaat evolueren de komende dagen.

Eetgewijs hebben we vandaag een beetje overdreven. Deze middag aten we chili cheese fries, frietjes overgoten met chilisaus (gehakt in een tomatensaus) en kaas. Zoooo onverantwoord, maar wel lekker. Vanavond at Robin een cinnabon (een gigantische en vettige koffiekoek met kaneel, noten en glazuur) en ik at een pretzel (iets deegachtigs) met look en parmezaan. Misschien morgen toch maar weer wat inbinden…

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. SoFie schreef:

    Grappig, gisteren in Mirabilandia vielen er mij ook een aantal mensen met gebatikte T-shirts op! En Divertical is ook voor ons nie gelukt trouwens, zowel donderdag als vrijdag gesloten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.