Status: confirmed

Photo+15-01-13+18+51+14De eerste week van januari! Dat betekent: vroegboekacties! Al een paar weken waren we de vluchten in het oog aan’t houden, maar interessante prijzen waren nog niet echt te vinden. Maar nu zou het gebeuren! Vanaf 2 januari hielden we verschillende websites nauwlettend in de gaten, ‘refreshten’ we ze om het uur en ja hoor, de prijzen daalden… en daalden… tot ze plots stabiel bleven hangen zo’n 100 euro boven het geplande budget. Oeps. Blijkbaar is de luchtvaartcrisis zich toch wat aan het herstellen en met de stijgende olieprijzen wordt het voor de toerist weer wat duurder om naar Amerika te vliegen. Maar dat houdt ons niet tegen! We vonden via KLM interessante vluchten met Delta tegen een redelijke prijs. Boeken die handel! En toen stond het vast. We gaan! Op 11 juli vertrekken we naar Dallas, met een tussenstop in Atlanta. En op 21 augustus vertrekken we terug huiswaarts vanuit Las Vegas, langs New York. Hoera! Tijd voor champagne!

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.