Slapen tussen de beren

YELL-Old+Faithful+Lodge+Cabins+ScottsEén van de hoogtepunten uit de reis wordt ongetwijfeld Yellowstone. Vorige zomer bezocht ik dit nationale park ook en ik was er meteen weg van. Het is onbeschrijfelijk hoe anders onze aarde er daar uitziet. Kokend water spuit er de lucht in, je ziet de aarde dampen en de modder borrelen, bizons passeren op een meter van je auto en de bergen, meren en bossen zijn er prachtig. Vorig jaar sliep ik net buiten het park, maar omdat de afstanden toch niet te onderschatten zijn, leek het ons handiger om dit jaar in het park zelf te overnachten, en zo elke dag een ander deel van het park te kunnen bezoeken. Die logeerplekken zijn uiteraard snel volzet en je moet ze eigenlijk een half jaar op voorhand boeken. Dus begon onze zoektocht naar gezellige cabins in Yellowstone. Intussen zijn onze eerste overnachtingen geboekt! De eerste nacht zullen we slapen in het Mammoth Hot Springs Hotel, dan rijden we door naar de Canyon Lodge en de laatste nacht slapen we vlakbij de meest bekende geiser ter wereld, Old Faithful, in de Old Faithful Lodge Cabins. En wie weet kunnen we ’s avonds wel een beer spotten vanuit het raampje van onze cabin. :-)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.