Minigolf in de winter en veel eten in Epcot!

Minigolf! Jawel, ook dat zat inbegrepen in ons uitgebreide Disneyticket, dus gingen we dat even uittesten. De Fantasia minigolf is de populairste, maar wij gingen naar Winter Summerland, een minder bekende minigolfbaan van Disney. Eigenlijk zijn het er 2 en je kan je thema kiezen: winter of zomer. Wij kozen voor het winters thema, dus in bloedhete temperaturen gingen we op kerstmuziek balletjes slaan langs skipistes, ijskastelen en kerstbomen. Best grappig!

Tegen de middag vertrokken we naar Epcot, waar we – hoera – weer lekker konden eten in de World Showcase. Dit keer gingen we naar Mexico en probeerden we de taco’s. Ook superlekker, maar vooral de frozen lime margarita’s waren goddelijk!

We hadden ook onze 3 FastPassen perfect getimed, dus deden we ook snel nog even de drie topattracties van het park: Soarin’, Mission Space en Spaceship Earth.

De rest van de avond kuierden we door de Showcase, liepen we winkeltjes van over de hele wereld binnen en genoten we op een gezapig tempo van dit fijne park.

We hadden ook nog net een tafeltje kunnen bemachtigen bij een bekend Italiaans restaurant en wat was dat een geluk, want de pizza die we zelf samenstelden en deelden was ook alweer superlekker! Ja, in Disney kan je heerlijk eten!

Het vuurwerk hebben we gemist, maar daar komen we morgen gewoon voor terug.

Advertentie

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.