We love London!

Ons eerste reisje samen ging naar onze geliefde stad Londen, want we love London!! Het is dé musicalstad bij uitstek, en tenslotte hebben we mekaar in de musicalwereld leren kennen, dus over een tripje naar Londen moeten we nooit lang twijfelen. We kennen de stad allebei ook al erg goed, dus de typisch toeristische attracties slaan we intussen gewoon over en we gaan op zoek naar gezellige winkeltjes, pleintjes, parken om rustig tussen de locals te genieten van deze prachtige wereldstad. En uiteraard moeten er ook musicals bezocht worden!

Het plan was om er zo’n drietal te bezoeken, maar als wij dan ’s ochtends aan de TKTS staan aan te schuiven voor onze ticketjes en al die kortingen op dat bord zien staan, bestellen we toch steevast tickets voor twee shows: een middag- en een avondshow. Ik had van Robin voor mijn verjaardag ook al tickets gekregen voor Matilda (beste show éver) en voor War Horse en voor die shows zaten we zelfs op de eerste rij! Heerlijk. Ter plekke hebben we dan nog tickets gekocht voor Jersey Boys en Loserville. Op de laatste dag moesten we nog naar Blood Brothers gaan kijken, want die zou na 21 jaar onafgebroken spelen op de West End stoppen en het kon toch niet zijn dat Robin hem nooit gezien had. Dus wij nog net voor we onze trein moesten halen opnieuw de theaterzaal in!

Andere toppers of ontdekkingen van deze reis waren: Greenwich (wat nu wel 7 pond kost, maar de vrouw die wat meer uitleg gaf in het museum maakte het die prijs echt waard), de Primark (die we half leeg kochten voor géén geld) en het Oh-my-god-dessert van TGI Friday’s (wat Robin zonder probleem naar binnen werkte!)

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.